IRISMONDIU: Allotjament Turístic


VACANCES AMB EL TEU CAVALL


A partir d'ara Irismondiu ofereix la possibilitat de que els clients que ho desitgin puguin portar-se el seu cavall durant l'estada. Disposem d'una quadra dins la mateixa finca i amplis jardins on poden pasturar. La finca està totalment tancada.

 

Només sortint de la finca trobareu un camí de terra de 4km en forma de circuït tancat  on podeu passejar amb total tranquil·litat ja que es tracta d’un camí veïnal sense pràcticament circulació.  

 

També teniu l’opció d’arribar a la platja situada  a 4 km de la finca, només creuant una carretera important T-340. Un cop aquí us informarem de les zones habilitades i us ajudarem a escollir la millor opció.

 

Si porteu altres estris com carruatges , remolc, etc, també tenim espai per aparcar dins la finca. Disposareu d’un petit taller on realitzar tasques de preparació per a la munta o altres reparacions.

 

Donem un servei instantani i ens adaptem a les vostres necessitats.

  AQUEST SERVEI QUE OFERIM ÉS GRATUÏT


VACANCES AMB LA TEVA EMBARCACIÓ


Irismondiu t’ofereix la possibilitat de que puguis portar la teva embarcació per passar les vacances i poder disfrutar així de la pesca al riu o al mar, sense tenir que llogar cap embarcació.


La nostra finca té contacte directe amb el riu i estem situats a només 3 km de la desembocadura. Disposem d’una zona vigilada, on podreu deixar l’embarcació dins l’aigua a 150 metres de la casa.


Caminant des de la casa podreu accedir a l’embarcació i en només 10 minuts arribar a les zones de pesca de la desembocadura i a les platges.


El riu, situat davant de casa, és un lloc ideal per altres pràctiques com esquí  aquàtic, passejades, pesca i altres.


També tenim espai per deixar els remolcs i altres estris i un petit taller per realitzar petites reparacions ,deixar combustible o altres accions.

 

Donem un servei instantani i ens adaptem a les vostres necessitats.

 AQUEST SERVEI QUE OFERIM ÉS GRATUÏT


VACANCES I CICLOTURISME


El delta ofereix moltes possibilitats per a la pràctica del cicloturisme. Ara a Irismondiu teniu la possibilitat de passar una estada en un lloc únic .


Disposem d’espai on guardar les vostres bicis, d’un petit taller de reparació i lloc on guardar els remolcs o altres estris.


Un cop aquí us informarem les millors itineraris.

 

Donem un servei instantani i ens adaptem a les vostres necessitats.

 AQUEST SERVEI QUE OFERIM ÉS GRATUÏT